Ημερήσια ιστιοπλοΐα και ενοικίαση σκάφους στη Ρόδο

Εάν ψάχνετε για ημερήσιο ταξίδι ή ενοικίαση σκάφους με ηρεμία και γαλήνη, χωρίς το πλήθος, με πολυσύχναστες αγκυρώσεις και στενά χρονικά περιθώρια τότε έχετε έρθει στο κατάλληλο μέρος.

Στο Γκρικ Βικινγκς σας περιποιούμαστε με άνεση και στυλ.Θα σαλπάρετε με ένα από τα τρία υπερμεγέθης,πολυτελή και επακριβώς διατηρημένα κότερα με ανώτατο όριο 8 επιβατών στο κάθε ένα. Θα σας φροντίσουν οι έμπειροι καπετάνιοι μας,προσφέροντας σας λαχταριστό μεσημεριανό από την φάρμα μας. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία από δραστηριότητες ή απλώς να χαλαρώσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Μας αποκαλούν ως η κορυφαία εταιρεία ιστιοπλοΐας του νησιού. Η μεταφορά περιλαμβάνεται με το όχημά μας.

Δελφινί

Καλοκαιρινή Σεζόν 2020

1 Μαΐου - 31 Οκτωβρίου

Τα ταξίδια μας

Kite safari

Μοναδική εμπειρία ταξιδιού κάνοντας kite surf στο νησί της Αλιμιάς, και ταξιδεύοντας στα μικρά νησιά του Αιγαίου.

Δυτική ακτή νησιά

Διάφορα εξατομικευμένα ημερήσια ιστιοπλοϊκά ταξίδια αναχωρώντας από την Κάμειρο Σκάλα πηγαίνοντας στα νησιά Χάλκη και Αλημιά.

Διανυκτέρευση τσάρτερ

Επιδιώξετε το δικό σας μοναδικό τσάρτερ ταξίδι στα Δωδεκάνησα.

Τα κότερα μας

S/Y Pacific

Κατασκευασμένο στην Ελλάδα το θρυλικό Dromor Venus 16, ένα μονοκάταρτο ιστιοπλοϊκό φτιαγμένο για άνεση και ασφάλεια.

Sea Ray Sundancer

Το 300 Sundancer είναι ευρύχωρο μέσα αλλά και έξω για όλη τους επιβάτες

 

Ο καπετάνιος και ιδιοκτήτητης της εταιρείας Ντίνος Χορευτής με 15ετή εμπειρία στη θάλασσα, έχει δίπλωμα σκίπερ και ταχυπλόου σκάφους μέχρι 25 μέτρα. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Σουηδικά και είναι 45 ετών. Είναι μισός Έλληνας και μισός Σουηδός. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα δουλεύει στη φάρμα του όπου καλλιεργεί στα κτήματα και στα θερμοκήπια του λαχανικά, φρούτα και ελαιόλαδο.Τα χόμπυ του είναι kite, θαλάσσια σπορ, μηχανές enduro και karate. Τα άμεσα πλάνα για το μέλλον είναι να διασχίσει τον Ατλαντικό με ένα από τα δύο σκάφη μας και να δραστηριοποιηθώ εκεί τον Ευρωπαϊκό Χειμώνα με το ίδιο αντικείμενο.

 

Οι γνώμες των πελατών μας