Διανυκτέρευση τσάρτερ με S/Y Pacific

Λιμάνι: λιμάνι Μανδράκι
Διάρκεια: 1 - 7 βραδιές
Δρομολόγιο: προσωπικά εφαρμοσμένο (δείτε παραδείγματα)
Επιβάτες: μέγιστος 8 (+ 2 πλήρωμα)
Κότερο: S/Y Pacific
Τιμές για διανυκτέρευση τσάρτερ με S/Y Pacific
  Ιούν/Ιούλ/Αυγ/Σεπ Μάι/Οκτ
Αρχική τιμή: €1'200 €1'000
(+) τιμή ανα βραδυ: €240 €200
(+) τιμή ανα βραδυ/άτομο: €20 €20
     
Παράδειγμα 1ο:    
8 άτομα, 1 βραδυ (2 μερες) €1'600 €1'360
Ανα άτομο €200 €170
     
Παράδειγμα 2ο:    
8 άτομα, 7 νύχτες €4'000 €3'520
each person / night €71 €63

Τιμές συμπεριλαμβάνουν:
Καπετάνιο, καύσιμα, νερό, έξοδα ελλιμενισμού, VAT και τοπικά Φ.Π.Α., Ασφάλιση ιστιοπλοϊκού, λινά είδη και πετσέτες, πρωινό και μεσημεριανό, αναψυκτικά, σνακ και φρούτα, παιχνίδια νερού, λέμβος, εξωλέμβιος, καθαρισμός και (Πλύσιμο ρούχων) του κότερου.

Τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν:
Αεροπορική μεταφορά, αλκοόλ, Βραδινό (από τοπικά εστιατόρια της επιλογής σας).

Όλα τα κότερα μας είναι «κότερα γαλάζιου νερού» που σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένα για άνεση κατά τη διαμονή σας στο σκάφος και μπορούν να σαλπάρουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο μαγευτικό από το να περνάτε ένα απόγευμα αγκυροβολημένοι σε έναν ήσυχο κόλπο κάτω από το φεγγάρι και τα αστέρια, και να ξυπνάτε για ένα πρωινό κολύμπι επί του σκάφους. Είναι πραγματικά ένα συναίσθημα που σας κάνει να νιώθετε ότι είστε κομμάτι της φύσης και της ηρεμίας που επικρατεί.

Για να γευτείτε πώς είναι να ζείτε σε ένα κότερο και να σαλπάρετε τις επτά θάλασσες, ελάτε μαζί μας σε μια διανυκτέρευση τσάρτερ απλώς για μια βραδιά ή και παραπάνω. Είμαστε περισσότερο από ευτυχισμένοι να προσαρμόσουμε ένα ταξίδι που ταιριάζει στα όνειρα και τις επιθυμίες σας.
Εδώ είναι μερικά παραδείγματα….

Μια βραδιά στην Τήλο

Αυτό το ταξίδι αναχωρεί από την Κάμειρο Σκάλα και είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Θα έχετε πραγματική εν πλω αίσθηση. Επίσης η διαδρομή περνάει από την Χάλκη και την Αλημιά.

Μια εβδομάδα μαγείας

Αυτό το ταξίδι των 7 ημερών σας πηγαίνει στα καλύτερα σημεία της Νότιας Δωδεκανήσου. Αναχώρηση και άφιξη από την Πόλη της Ρόδου ή την Κάμειρο Σκάλα.