Ημερήσιο ταξιδι στην Δυτική ακτή νησιά

Λιμάνι: Κάμειρος σκάλα
Αναχώρηση: 9:00 (όλες τις μέρες της εβδομάδας)
Επιστροφη: 17:00 (περίπου)
Δρομολόγιο: Χάλκη, Αλιμιά
Επιβάτες: μέγιστος 15
Κότερο: S/Y Pacific

 

Τιμές (Ημερήσιο ταξίδι) Δυτική Ακτή
Κοινόχρηστο: 110€ /ανά άτομο
Ιδιωτική ενοικίαση: 800€  /ανά ημέρα
  • Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
  • Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φαγητό και αναψυκτικά, επιπλέον διαθέτουμε εξοπλισμό κατάδυσης και άλλα παιχνίδια νερού.
  • Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ταξίδι με κατεύθυνση προς τα κάτω μεταξύ των νησιών (εξαρτάται από τις συνθήκες).
  • Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν μεταφορά από και έως το ξενοδοχείο.
  • Ώρες και τοποθεσίες εξαρτώνται από τον καιρό και μπορεί σε συγκεκριμένες σπάνιες περιπτώσεις να υπάρχουν αλλαγές

Περίπου 30 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά από το αεροδρόμιο θα βρείτε ένα πολύ μικρό λιμάνι ψαρέματος, την Κάμειρο Σκάλα. Είναι το σημείο εκκίνησης των καινούργιων και μοναδικών ημερήσιων ταξιδιών στα κοντινά νησιά Χάλκη και  Αλιμιά.

Το ταξίδι θα σας πάει έξω από το Blutopia Park Fish Farm και το γραφικό λιμάνι της Χάλκης. Πολλοί περιγράφουν την Χάλκη ως μια μινιατούρα εκδοχή της Σύμης και θα έχετε άφθονο χρόνο να μάθετε το γιατί.

Από εδώ προχωράμε παρακάτω στο ακατοίκητο νησί την Αλιμιά,που έχει χρησιμοποιηθεί για μια Βελγική περιπετειώδη εκπομπή πραγματικότητας ονομαζόμενη Beyond Borders τα τελευταία δυο χρόνια (2016-2017).Θα αγκυροβολήσουμε σε ένα προστατευόμενο φυσικό λιμάνι όπου θα περάσουμε το απόγευμα με γεύμα και απολαμβάνοντας ξεχωριστές περιπέτειες. Μπορείτε να εξερευνήσετε αρχαίους οικισμούς του νησιού,να κάνετε κατάδυση σε ένα ναυάγιο,ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα ή να ψαρέψετε.

Το ταξίδι επιστροφής στην Κάμειρο Σκάλα είναι συνήθως ένα συναρπαστικό σαλπάρισμα εκμεταλλευόμενο τον απογευματινό αέρα.